Gezocht: slimme ICT’er met groeiambities

Wij zijn op zoek naar jonge, enthousiaste studenten en/of starters op de arbeidsmarkt die zich willen ontwikkelen als professionele ICT’er bij ons recherchebureau. De afgelopen jaren hebben wij een eigen systeem ontwikkeld en geïmplementeerd dat onze onderzoekers in staat stelt op een adequate manier achtergrondonderzoeken uit te voeren. Daarom zijn wij op zoek naar een gedreven collega die nieuwsgierig en ondernemend van aard is, verantwoordelijkheid durft te nemen en door hard werken zich ons unieke systeem eigen wil maken. Je vindt het een uitdaging om na te denken en voorstellen te doen over verbeteringen en aanvullingen op ons systeem. Wij houden het graag breed: (ICT-)infrastructuur, design en development, het zijn allemaal aspecten waarmee je in aanraking komt.

Ben jij zo iemand?

Ben je ondernemend en ambitieus, heb je een analytische geest en ben je creatief? Ken je de kneepjes van internet en social media? Geniet je van het bouwen van nieuwe en vooral slimme dingen? Heb jij een zelfstandige werkhouding, die maakt dat je zelf op onderzoek uitgaat in jouw functie, vragen stelt en het kunt aangeven als je hulp nodig hebt? Sta je positief in het leven en ben je van onbesproken gedrag? Dan zoeken we jou!

Je neemt met de andere teamleden actief deel aan brainstormsessies die zowel inhoudelijk als technisch van aard kunnen zijn. Het zou mooi zijn als jouw studierichting of ervaring aansluit bij ons vakgebied en je al een behoorlijke kennis hebt van: MySQL, Node JS, JavaScript, jQuery, CSS, HTML, DHTML, XML, Redmine of unit-testing.

Je hebt misschien niet zoveel ervaring, maar staat te popelen om deze uitdaging aan te gaan?

Dan willen we je graag spreken!

Maak ons nieuwsgierig, zodat wij kennis met je willen maken. Stuur je motivatiebrief en cv voor 5 januari 2018 naar stephan.goeting@leventgroup.nl.

Voor meer informatie over de functie of over Screenen.com: bel Stephan Goeting, telefoonnummer 088 – 9876000 of kom langs om eens te horen wat de functie allemaal inhoudt.

Als wij voor elkaar kiezen, ga je deel uitmaken van het ICTteam dat direct contact onderhoud met onze professionele onderzoekers, die hun sporen bij de politie en andere opsporingsdiensten hebben verdiend. Zij gaan veel kennis aan je overdragen over de wijze waarop waarheidsvinding tot stand komt. Jouw functie zal, naast het werken aan ons eigen slimme en unieke systeem, bestaan uit het uitbreiden van en meedenken over functionaliteiten en verrijken van data. Vrijheid in het handelen en doen staat bij ons hoog in het vaandel. Eigen initiatief en verantwoordelijkheid zijn binnen het team van groot belang. Je doet voorstellen en bent medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van verbeteringen. Met elkaar gaan we ontdekken in welk onderdeel jij je eventueel wilt specialiseren. Als dit aansluit bij onze doelstelling zijn (bijna) alle opties bespreekbaar.

Een screenonderzoek maakt deel uit van de selectieprocedure

Wat bieden wij?

  • Werken in een enthousiast team
  • Een werkweek van 24 – 40 uur
  • Een marktconform salaris
  • Reiskostenvergoeding
  • Vaste werkplek
  • Reiskostenvergoeding
  • Je mag ondernemen binnen de onderneming
  • Startdatum in overleg, per directe beschikbaarheid is een pre. Eventueel is een combinatie meteen (afstudeer) onderzoek of scriptie mogelijk.

Wie zijn wij?

Wij zijn een bedrijfsrecherchebureau dat voor haar klanten onderzoek doet naar fraude incidenten. We bieden onder het label Screenen.com achtergrondonderzoeken aan, met doel om de betrouwbaarheid en integriteit van (nieuwe) medewerkers te bevestigen aan onze opdrachtgevers. We werken volgens een speciaal ontwikkelde methode en staan aan de vooravond van een doorbraak in de nationale en internationale markt.

 

ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE VACATURE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.